Thursday, 26 January 2012

edisi sekolah 2012 :D SMK Assunta, Petaling Jaya.

wahhh saya dah 16 tahun Ya Allah cepatnya masa berlalu .. hem saya sekarang amik PEADAGANGAN hemm boleh la subjek ni kene banyak membaca satu je masalah saya ni , saya malas membaca so kene tukar attitude ni       sebab mengamalkan budaya malas membaca ni boleh menjadikan hidup kita tidak sempurna dan kita  tidak ada pengetahuan yang luas , kalau orang tanya soalan tak dapat jawabkan nanti malu yang dapat so kita kene sediakan payung sebelum hujan betul tak . cikgu perdagangan saya Puan Suzana buat masa ni saya tak namak dia mengamuk mcm singga sebab dia belum lagi mintak nota yang dia suruh buat .. hem dah form 4 ni bes jugak la sebab dapat ramai kawan baru 3 tahun saya pandang muka yang sama je tapi dorg tu semua kawan saya tidak ada musuh buat masa ni hemm better musuh2 ni dapat dielakkan lah sebab nanti pelajaran tak boleh focus.
apa lagi nak cakap ekk ?

                                                                                                                           -suhairaselamat-

No comments:

Post a Comment