Wednesday, 14 March 2012

DROWNING (original) by Sarah Blackwood

pengajaran for me !!

         just now ada someone add aku than aku app dengan rajinnya aku tekan confirm  .. OMG , than dia unfriend aku okey fine !! aku blog dia sebab aku marah kat dia ,pastu tu aku unblock dia , lepastu tu aku nak block dia balik tak boleh . than sekarang aku cuba nak block dia tekan tekan tekan tak boleh dah nak block dia menyampah aku erghhhh ..
                 

Thursday, 26 January 2012

edisi sekolah 2012 :D SMK Assunta, Petaling Jaya.

wahhh saya dah 16 tahun Ya Allah cepatnya masa berlalu .. hem saya sekarang amik PEADAGANGAN hemm boleh la subjek ni kene banyak membaca satu je masalah saya ni , saya malas membaca so kene tukar attitude ni       sebab mengamalkan budaya malas membaca ni boleh menjadikan hidup kita tidak sempurna dan kita  tidak ada pengetahuan yang luas , kalau orang tanya soalan tak dapat jawabkan nanti malu yang dapat so kita kene sediakan payung sebelum hujan betul tak . cikgu perdagangan saya Puan Suzana buat masa ni saya tak namak dia mengamuk mcm singga sebab dia belum lagi mintak nota yang dia suruh buat .. hem dah form 4 ni bes jugak la sebab dapat ramai kawan baru 3 tahun saya pandang muka yang sama je tapi dorg tu semua kawan saya tidak ada musuh buat masa ni hemm better musuh2 ni dapat dielakkan lah sebab nanti pelajaran tak boleh focus.
apa lagi nak cakap ekk ?

                                                                                                                           -suhairaselamat-

edisi cuti sebulan 2011

wahhh dah berapa bulan tak update blog , cuti sebulan hari tu hem pergi kelantan je sebab paksu bertunang . pada keesokan harinya hajat ingin terus balik rumah dekat petaling jaya ,tapi ada satu berita yang menyedihkan . ceritanya adalah nenek saya meninggal di rumahnya di sabak bernam .saya sekeluarga tidak sempat hendak menenguk jenazah arwah, saya sampai di sabak bernam dalam pukul 8:30 malam macam tu saya pun dah lupa .. hemmm.. walau macam mana pun hidup tetak diteruskan yang tinggal sudah pun menjadi kenangan dulu arwah ada buat gaun untuk saya masa tu umur saya dalam 2 tahun kut saya pun dah lupa .. Al-Fatihah untuk nenek :'(
sayang nenek <3<3<3

Thursday, 8 December 2011

OST Ombak Rindu - Hafiz & Adira

ombak rindu

ombak rindu ni cerita yang paling bes yang aku pernah baca .. sangat-sanggat romantik
semalam sampai dekat mid pkul 10:00 pagi ,sampai je kat mid terus pergi beli tiket , kami dapat tenggok cerita ombak rindu pukul 4:44 pergghh penat gile menunuggu kaki aku sampai skang sakit sebab seharian dekat mid velly .. 4:30 kami terus masuk ke dalam panggung wayang aku kami dapat sit N19,N20,N21,N22 sakit tengkok tengok ..