Friday, 1 July 2011

happy sangat !!!

ya allah teman kena buat skali lagi hemm
tadi teman tak save ape yg teman membebel 
pape je laaa
haha ape yg happy sanggat ni ??? se cite??
haa teman happy sebab teman dah pandai 
main guitar teman bawak lagu perfect two yang kat bawah niii 
hahah
kalau kome semua nak tau teman gune 
chord : G  D  A MINOR C

Perfect Two - Auburn

kalau tgok muke dia mesti nak nangis -___-

hemmm ... kesian betul kat dia ... ni
-__-  ... dia nak bergerak pon susah 
coz something happen dekat abg tu
hemmm don`t know what to say 
.... i only can kesian dekat dia ... 
dah tak boleh nak buat pape dah sebab bende dah jadi 
mane yang sehat please please thanks to Allah .... 
assalammualaikum 
kalau tak jawab dose kalau jawab sayang ...

Broken-Hearted Girl Beyonce Lyrics