Wednesday, 14 March 2012

DROWNING (original) by Sarah Blackwood

pengajaran for me !!

         just now ada someone add aku than aku app dengan rajinnya aku tekan confirm  .. OMG , than dia unfriend aku okey fine !! aku blog dia sebab aku marah kat dia ,pastu tu aku unblock dia , lepastu tu aku nak block dia balik tak boleh . than sekarang aku cuba nak block dia tekan tekan tekan tak boleh dah nak block dia menyampah aku erghhhh ..