Wednesday, 9 November 2011

benda yang saya nak beli kalau dah kerja

= keyboard .. yang murah pun cukup la
= elektrik guitar .. fender pun boleh
= saya nak buat lagu sendiri .. insyallah kalau diizinkan tapi lagu saya munkin tak bes macam yuna zarai buat ..


    topik lain pulak ..
 
hemm ,, saje je nak ckp benda . saya start berminat dgn semua ni sejak saya kecik lagi
.. masa kecik saya nak grand piano tapi tu mahal sangat so .. saya buat keputusan saya just nak beli keyboard je
hem .. kalau nak mintak dengan ayah saya mesti tak dapat , sebab saya bukan orang senang , saya hanya mintak dengan ayah saya benda yang dia mampu beli sahaja . hemm .. mavam hari tu ayah belikan acoustic guitar untuk saya ,memandangkan ayah saya dah belikan saya belajar dengan bersungguh-sungguh,sebab bukan senang nak dapat guitar tu .. so sekarang saya dah boleh mmain beberapa lagu . mula2 saya saya tak yakin dengan diri saya
boleh ke aku main guitar ni kn .. dah la jari pendek,first time saya tekan tali guitar tu perhh sakit gile jari sampai keras kulit saya .. hem tapi saya tak kesah janji saya tak buangkan duit ayah saya nak beli acoustic semata-mata nak glam je / nak show ..

   sekian , terima kasih,
        SUHAIRA 

1 comment: